دوشنبه / ۸ اردیبهشت / ۱۴۰۴ Monday / 28 April / 2025
×

به گزارش زوم ارز، یک وب‌سایت کلاهبرداری که خود را به‌عنوان پلتفرم محبوب Four.Meme معرفی کرده است، توانسته با استفاده از تبلیغات گوگل، در صدر نتایج جستجو قرار گیرد و کاربران را فریب دهد. این حمله فیشینگ که توسط تحلیلگر امنیت سایبری @RealScamSniffer شناسایی شده، از Google Ads برای نمایش سایت جعلی در نتایج برتر […]

کلاهبرداری جدید: نسخه جعلی Four.Meme در صدر نتایج جستجوی گوگل
  • کد نوشته: 3408
  • ۱ اسفند
  • 27 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش زوم ارز، یک وب‌سایت کلاهبرداری که خود را به‌عنوان پلتفرم محبوب Four.Meme معرفی کرده است، توانسته با استفاده از تبلیغات گوگل، در صدر نتایج جستجو قرار گیرد و کاربران را فریب دهد. این حمله فیشینگ که توسط تحلیلگر امنیت سایبری @RealScamSniffer شناسایی شده، از Google Ads برای نمایش سایت جعلی در نتایج برتر جستجو استفاده کرده است.

    feedbeen

    توقف موقت فعالیت‌ها برای افزایش امنیت
    پس از این حمله، تیم توسعه Four.Meme اعلام کرد که به‌صورت موقت ایجاد استخرهای نقدینگی جدید در PancakeSwap را متوقف می‌کند تا از امنیت کاربران اطمینان حاصل شود. با این حال، تراکنش‌های زنجیره‌ای همچنان به‌طور عادی ادامه خواهند داشت. این تیم همچنین تأکید کرد که وجوه داخلی پلتفرم امن بوده و اوضاع را تحت نظر دارند.

    افزایش کلاهبرداری‌ها در دنیای بلاکچین
    این حادثه تنها نمونه‌ای از افزایش حملات فیشینگ و کلاهبرداری‌های سایبری در حوزه رمزارزها است. در سال ۲۰۲۴، گروه هکری Lazarus از کره شمالی بیش از ۱.۳ میلیارد دلار از سرمایه‌گذاران رمزارزی سرقت کرد. همچنین، در ژانویه ۲۰۲۵، دادستان کل نیویورک از یک کلاهبرداری دیگر پرده برداشت که در آن بیش از ۲.۲ میلیون دلار به حساب‌های رمزارزی جعلی منتقل شده بود.

    بهترین بروکر فارکس |فیدبین

    سوءاستفاده از چهره‌های سرشناس در تبلیغات کلاهبرداری
    جنایتکاران سایبری در کمپین‌های فیشینگ خود از تصاویر و نام افراد برجسته سیاسی استفاده می‌کنند. در فوریه ۲۰۲۵، از نام پنی وونگ، وزیر امور خارجه استرالیا، در یک تبلیغ رمزارزی جعلی در شبکه X استفاده شد. همچنین، حساب کاربری نیک رابینسون از بی‌بی‌سی هک شد تا تبلیغات مربوط به کلاهبرداری‌های رمزارزی را منتشر کند.

    در همین حال، رئیس‌جمهور آرژانتین خاویر مایلی نیز به‌طور غیرمستقیم با Libra Memecoin مرتبط شد، رمزارزی که پس از افزایش ناگهانی قیمت، سقوط کرد و سرمایه‌گذاران را با زیان‌های هنگفتی مواجه ساخت.

    نتیجه‌گیری
    افزایش کلاهبرداری‌های مرتبط با رمزارزها زنگ خطری برای سرمایه‌گذاران است. این حملات نشان می‌دهند که مجرمان سایبری با استفاده از فناوری‌های جدید و فریب‌های پیچیده، به‌دنبال سوءاستفاده از کاربران ناآگاه هستند. کاربران باید در جستجوهای آنلاین، از کلیک روی لینک‌های تبلیغاتی نامطمئن خودداری کنند و همیشه از منابع معتبر برای دسترسی به پلتفرم‌های رمزارزی استفاده نمایند.

    منبع: cryptopolitan.com

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *