دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت / ۱۴۰۴ Monday / 12 May / 2025
×

رئیس اتاق اصناف ایران، در نخستین همایش استانی روسای اتاق‌های اصناف و ادارات صمت استان مرکزی به مسائل و چالش‌های حوزه اصناف و تولیدکنندگان خرد اشاره کرد و گفت: بیش از ۳ میلیون واحد صنفی و ۶۰۰ هزار واحد تولیدی کوچک در کشور فعال است که در حال حاضر با مشکلات بسیار زیادی روبرو هستند.

تداوم قطعی برق، واحدهای صنفی و تولیدی را نابود می‌کند
  • کد نوشته: 18109
  • ۲۱ اردیبهشت
  • 7 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصادآنلاین، قاسم نوده‌فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران گفت: تولیدکنندگان خرد نقش کلیدی در چرخش چرخ‌های صنایع کشور دارند و بخش قابل توجهی از قطعات مورد نیاز صنایع را تولید میکند این در حالی است که در اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان کوچک و صنایع تفاوت‌های بسیاری  وجود دارد.

    وی به موضوع حق عضویت اتحادیه‌ها اشاره کرد و تصریح کرد: سال‌هاست که حق عضویت اتحادیه‌ها افزایش پیدا نکرده است، این در حالی است که درآمد و هزینه‌های جاری اتاق‌های اصناف از طریق حق عضویت اتحادیه‌ها تأمین می‌شود لذا تقاضا داریم تا با افزایش حق عضویت اتحادیه‌ها گامی در جهت بهبود ارائه خدمات اتاق‌های اصناف برداشته شود.

    وی به موضوع ناتراری انرژی و قطعی‌ها برق نیز اشاره کرد و گفت: اگر چاره‌ایی برای این موضوع اندیشیده نشود، بسیاری از واحدهای صنفی و تولیدی نابود خواهند شد.

    رئیس اتاق اصناف ایران پیشنهاد داد: طی نامه‌ایی که به وزیر نیرو ارسال کرده‌ایم، در خواست کردیم تا برای استفاده واحدهای صنفی از پنل‌های خورشیدی بستری فراهم شود تا فعالان صنفی بتوانند با نصب این پنل‌ها بر روی سردر واحد صنفی، برق مورد نیاز خود را تأمین کنند.

    وی همچنین از دخالت‌های ارگان‌های دیگر در حوزه اصناف گلایه کرد و افزود: در حال حاضر ما با سه قانون در حوزه اصناف شامل قانون نظام صنفی، درگاه ملی مجوزها و قانون کسب‌وکار مورد اختلاف روبرو هستیم که مشکلات عدیده‌ایی را برای اصناف ایجاد کرده است؛ برای مثال در قانون درگاه ملی مجوزها پروانه کسب برای اماکن مسکونی نیز صادر می‌شود حال آنکه در قانون نظام صنفی، مجوزی برای کسب و کار در محل مسکونی صادر نمی‌شود.

    نوده‌فراهانی در پایان بر ضرورت کاهش فاصله میان مردم و مسئولان تأکید کرد و گفت: متاسفانه مردم و مسئولان از یکدیگر دور شده‌اند و لازم است تا مسئولان با کاهش این فاصله، با شرایط و معیشت مردم بیشتر آشنا شوند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *