سه شنبه / ۲۶ فروردین / ۱۴۰۴ Tuesday / 15 April / 2025
×

اندروید قابلیت امنیتی تازه‌ای معرفی کرده است: دستگاه‌هایی که ۳ روز متوالی قفل بمانند، خودکار ری‌استارت می‌شوند.

قابلیت امنیتی جدید اندروید: ری‌استارت خودکار دستگاه پس از ۳ روز قفل‌بودن
  • کد نوشته: 13107
  • ۲۶ فروردین
  • 4 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، با به‌روزرسانی جدید سرویس‌های گوگل پلی، اندروید قابلیت امنیتی تازه‌ای ارائه می‌دهد و دستگاه‌هایی را که ۳ روز متوالی قفل بوده‌اند، خودکار ری‌استارت می‌کند. توضیح این قابلیت در بخش امنیت و حریم خصوصی یادداشت‌های انتشار نسخه ۲۵.۱۴ سرویس‌های گوگل پلی آمده است.

    این قابلیت به احتمال زیاد شامل تبلت‌ها نیز می‌شود اما دیگر دستگاه‌ها ازجمله محصولات Android Auto، تلویزیون‌ها و ساعت‌های هوشمند شامل این ویژگی نمی‌شوند. ری‌استارت خودکار زمانی اتفاق می‌افتد که بیش از ۷۲ ساعت از گوشی یا تبلت خود استفاده نکرده باشید.

    ورود به حالت رمزنگاری برای افزایش امنیت دستگاه‌های اندروید

    براساس گزارش «9to5google»، ری‌استارت باعث می‌شود دستگاه به حالت «پیش از اولین قفل‌گشایی» (Before First Unlock یا BFU) بازگردد که در آن داده‌ها رمزگذاری شده‌اند و دسترسی به آنها سخت‌تر است؛ زیرا هنوز رمز عبور وارد نشده و ورود بیومتریک نیز فعال نشده است. در گوشی‌های پیکسل، در پایین صفحه قفل پیامی نمایش داده می‌شود که می‌گوید برای دسترسی کامل به داده‌ها و قابلیت‌ها، قفل را باز کنید. برای مقایسه، در حالت «پس از اولین قفل‌گشایی» (After First Unlock یا AFU) داده‌ها آسان‌تر در دسترس‌اند؛ چون کاربر وارد سیستم شده است.

    سیستم‌عامل GrapheneOS پیشتر چنین قابلیتی را با تنظیم پیش‌فرض ۱۸ ساعت ارائه داده بود. اپل نیز سال گذشته با iOS 18.1 قابلیت مشابهی به نام «Inactivity Reboot» را معرفی کرد.

    نسخه ۲۵.۱۴ سرویس‌های گوگل پلی هفته آینده منتشر خواهد شد اما ممکن است فعال‌ شدن قابلیت ری‌استارت خودکار چند هفته دیگر طول بکشد. باتوجه‌به ماهیت سرویس‌های گوگل پلی، بیشتر دستگاه‌های اندرویدی موجود در بازار این ویژگی را بدون نیاز به آپدیت سیستم‌عامل دریافت خواهند کرد.

    گوگل هنوز جزئیات بیشتری منتشر نکرده است؛ برای مثال، نمی‌دانیم این قابلیت از کدام نسخه‌های اندروید پشتیبانی می‌کند یا تنظیمات قابل مشاهده‌ای برای کاربر وجود خواهد داشت یا خیر.

    ۲۲۷۲۲۷

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *