یکشنبه / ۴ خرداد / ۱۴۰۴ Sunday / 25 May / 2025
×

تنوین با اعلام رشد ۱۲۱ درصدی درآمدهای عملیاتی و ۴۳ درصدی سود خالص در مجمع عمومی سالیانه، سال ۱۴۰۳ خود را به پایان رساند. همچنین از ابزار «دستیار۲»، ابزار تلگرامی که به صورت بر خط پاسخگو سهامداران است، رونمایی شد.

تنوین؛ جهش ۱۲۱ درصدی درآمدهای عملیاتی و رشد ۴۳ درصدی سود خالص
  • کد نوشته: 21119
  • ۴ خرداد
  • 2 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصاد آنلاین، در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت تامین سرمایه نوین که با حضور سهام‌داران و مدیران برگزار شد، گزارش عملکرد این شرکت در سال ۱۴۰۳ ارائه شد و دستاورد‌های چشمگیر آن مورد بررسی قرار گرفت. این مجمع که با هدف مرور فعالیت‌ها و برنامه‌های آتی شرکت برگزار شد، نشان‌دهنده رشد قابل‌توجه تأمین سرمایه نوین در حوزه‌های مختلف مالی و سرمایه‌گذاری بود.

    رشد چشمگیر درآمد‌ها و سودآوری

    منطبق بر گزارش عملکرد سالانه اعلام شد که درآمد‌های عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۳ با رشدی ۱۲۱ درصدی از ۱۵۴۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به ۳۴۲۳ میلیارد تومان افزایش یافته است. همچنین، سود خالص شرکت با رشد ۴۳ درصدی از ۱۲۰۳ میلیارد تومان به ۱۷۲۱ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده مدیریت کارآمد و استراتژی‌های موفق شرکت است.

    همچنین در بخش خدمات تامین مالی، درآمد ارائه خدمات این شرکت با جهشی ۲۷۶ درصدی از ۶۱۶ میلیارد تومان به ۲۳۲۰ میلیارد تومان افزایش یافت. علاوه بر این، درآمد مدیریت و ضمانت صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز با رشد ۳۰ درصدی از ۱۳۰ میلیارد تومان به ۱۷۰ میلیارد تومان رسید.

    توسعه منابع تحت مدیریت و صندوق‌های درآمد ثابت

    منابع تحت مدیریت شرکت نیز با افزایش ۱۶ درصدی از ۳۷.۷ هزار میلیارد تومان به ۴۳.۶ هزار میلیارد تومان ارتقا یافت. در این میان، منابع تحت مدیریت صندوق‌های درآمد ثابت با رشد ۳۸ درصدی از ۲۰ همت به ۲۸ همت رسید و صندوق آتیه نوین با عبور از سقف ۲۳ هزار میلیارد تومان، دو بار مجوز افزایش سقف دریافت کرد.

    یکی از نقاط قوت تنوین، جایگاه برتر آن در نسبت سود خالص به منابع تحت کنترل بود که این شرکت را در زمره برترین شرکت‌های تامین سرمایه قرار داد. همچنین، نرخ بازدهی موثر صندوق‌های سرمایه‌گذاری آتیه نوین و فراز اندیش نوین به ۳۴.۵ درصد و صندوق‌های ارمغان ایرانیان و نهال سرمایه ایرانیان به ۳۵ درصد رسید که این صندوق‌ها را در میان برترین‌های بازار از حیث بازدهی قرار داد.

    پلتفرم‌های جدید: نوین استارت و نیب مارکت

    در راستای توسعه خدمات و نوآوری، شرکت تامین سرمایه نوین اقدام به تغییر ساختار صندوق مشترک نوین پایدار از نوع سهامی صدور و ابطالی به صندوق طلای قابل معامله با نماد «گلدیس» کرد تا سرمایه‌گذاران بتوانند از امکان پوشش ریسک تورمی و نوسانات ارزی بهره‌مند شوند. همچنین، پلتفرم تامین مالی جمعی «نوین استارت» با هدف حمایت از کسب‌وکار‌های کوچک، نوپا و پروژه‌های نوآورانه راه‌اندازی شد.

    در حوزه فناوری، سامانه مدیریت وظایف و پروژه‌ها به‌عنوان سامانه رسمی شرکت برای ارزیابی عملکرد و نظارت مستمر بر عملیات معرفی شد. همچنین، نرم‌افزار موبایل «نیب مارکت» برای سهولت دسترسی دارندگان واحد‌های صندوق‌های تحت مدیریت راه‌اندازی شد. تأمین سرمایه نوین همچنین با کسب جایگاه نخست مشاور عرضه و پذیرش شرکت‌ها در فرابورس ایران از نظر رتبه‌بندی کیفی، توانمندی خود را در این حوزه به نمایش گذاشت.

    از دیگر دستاورد‌های برجسته شرکت می‌توان به اجرای پروژه‌های نوآورانه نظیر باشگاه مبتنی بر بلاک‌چین داخلی، اتصال کارت به واحد‌های صندوق، دستگاه کارت‌خوان مبتنی بر صندوق، پلتفرم نوآوری گروهی و تحلیل اخبار اشاره کرد. همچنین، ارزش‌گذاری سهام ۱۶ شرکت با اهداف معاملات بلوکی و عرضه اولیه، درج نماد شرکت‌های آلیاژ گستر هامون در بازار دوم فرابورس و لیزینگ اقتصاد نوین در بازار دوم بورس، و عرضه اولیه شرکت‌های توسعه نیشکر و صنایع جانبی و آلومینای ایران از دیگر اقدامات موفق این شرکت بود.

    تامین سرمایه نوین در حوزه تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی نیز عملکرد درخشانی داشت. این شرکت متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق مرابحه فولاد شادگان به مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال، اوراق مشارکت شهرداری تهران به مبلغ ۳ هزار میلیارد ریال، و اوراق مرابحه شرکت‌های پدیده شیمی قرن و آریان کیمیاتک جمعاً به مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال شد. همچنین، اخذ مجوز افزایش سرمایه شرکت‌های فولاد خوزستان، فولاد شادگان و آینده‌سازان فولاد خوزستان از دیگر اقدامات برجسته این شرکت در سال ۱۴۰۳ بود.

    در آخر نیز اعلام شد که تامین سرمایه نوین جایگاه نخست مشاور عرضه و پذیرش در فرابورس را کسب کرد و پروژه‌های نوآورانه‌ای نظیر بلاک‌چین داخلی و دستگاه کارت‌خوان مبتنی بر صندوق اجرا نمود. ارزش‌گذاری سهام ۱۶ شرکت، درج نماد آلیاژ گستر هامون و لیزینگ اقتصاد نوین، و عرضه اولیه توسعه نیشکر و آلومینای ایران از دیگر دستاورد‌ها بود. این شرکت همچنین تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق مرابحه و مشارکت به مبلغ ۲۳ هزار میلیارد ریال را بر عهده گرفت و مجوز افزایش سرمایه شرکت‌های فولاد خوزستان، فولاد شادگان و آینده‌سازان فولاد خوزستان را اخذ کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *