مدیرعامل منطقه آزاد کیش گفت: امیدواریم طی پنج سال آینده، جزیره کیش به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود تا هم برای کشور ارزآوری داشته باشد و هم باعث کاهش مهاجرت پزشکان ایرانی شود. با این اقدام، پزشکان میتوانند در داخل کشور، درآمد مناسبی داشته باشند و هموطنان ما و حتی کشورهای همسایه از خدمات آنها بهرهمند شوند.
محمدجعفر کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص برنامههای این سازمان برای رونق گردشگری در منطقه آزاد کیش به خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: در بحث گردشگری، اولویت خود را بر گردشگری رویدادمحور قرار دادهایم که جزیره کیش هم دارای مزیت رقابتی در این زمینه است. قصد داریم با توسعه رویدادهای ملی و بینالمللی در جزیره کیش، بیشتر گردشگران موضوعی را وارد کیش کنیم. همچنین به دنبال ورود گردشگران جدید از مبادی جدید به جزیره کیش هستیم.
کبیری افزود: در چند ماه اخیر، تعداد گردشگران خارجی که به جزیره کیش وارد شدهاند، نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بیش از ۸۰ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: به دنبال این هستیم که بستههای تشویقی را برای آژانسهای مسافرتی و شرکتهای هواپیمایی که مبادی جدیدی را به مقصد کیش ایجاد میکنند، ارائه دهیم و در حال مذاکره با آنها هستیم. در حال حاضر، پروازهای جدیدی از اربیل، بغداد و نجف به مقصد کیش برقرار شده و از دبی، پرواز روزانه داریم.
کبیری اضافه کرد: کشورهای جدیدی را نیز در برنامه پروازها قرار دادهایم. در این روند، ابتدا کشورهای هم فرهنگ و هم زبان و سپس کشورهای حوزه اوراسیا در اولویت هستند تا بتوانیم گردشگران خارجی بیشتری را در فصل رونق گردشگری جذب کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: در کنار این اقدامات، همکاریهایی با بانکها و گروههای مختلف مالی با هدف ایجاد تسهیلات برای گردشگران داخلی به منظور سفر به کیش در بهار و تابستان در حال انجام است. این تسهیلات شامل قیمتهای رقابتی، کمک هزینه سفر (بلیط و اقامت) و همچنین تسهیلاتی برای خرید در جزیره کیش است.
کبیری تصریح کرد: یک ابر پروژه هم در بحث گردشگری سلامت مطرح است که در این زمینه، مطالعاتی انجام شده و زمینهای موردنظر مشخص و مذاکراتی نیز با سرمایهگذاران این حوزه در حال انجام است.
به گفته وی، امیدواریم طی پنج سال آینده، جزیره کیش به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود تا هم برای کشور ارزآوری داشته باشد و هم باعث کاهش مهاجرت پزشکان ایرانی شود. با این اقدام، پزشکان میتوانند در داخل کشور، درآمد مناسبی داشته باشند و هموطنان ما و حتی کشورهای همسایه از خدمات آنها بهرهمند شوند.
کبیری درخصوص بحث اقتصاد دریامحور و نقش آن در توسعه کیش نیز گفت: در بحث اقتصاد دریامحور، چند حوزه را دنبال میکنیم، در بحث لجستیک در حال مذاکره با سرمایهگذاران هستیم تا پس کرانه آفتاب و چارک را توسعه دهیم. همچنین بهزودی بندر کیش را لایروبی و از ظرفیتهای آن برای افزایش تجارت دریایی استفاده میکنیم.
وی عنوان کرد: مهمتر از این موارد، توسعه گردشگری دریامحور است، در حال حاضر، جزیره کیش تنها یک مارینا دارد، در نظر داریم با سرمایهگذاران مذاکره کنیم تا ماریناهای جدید را به جزیره اضافه کنیم و تفریحات دریایی را گسترش دهیم.
کبیری گفت: با یک مجموعه دانشبنیان نیز صحبتهایی برای پرورش میگو و ماهی در قفس انجام شده است تا این اتفاق در سواحل جزایر جنوبی کشور توسعه پیدا کند. در این زمینه تمرکز ما تنها روی جزیره کیش نیست، بلکه چهار جزیره دیگر را نیز در این برنامه قرار دادهایم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش مطرح کرد: برنامههایی در زمینه تولیدات دریایی، گردشگری دریایی و لجستیک داریم و امیدواریم که در این زمینه اتفاقات خوبی برای کیش رقم بخورد.
به گفته کبیری، جزیره زیبای کیش ظرفیت بزرگی برای کشور بهعنوان یک پیشران اقتصادی است. این پیشران اقتصادی به عنوان یک منطقه آزاد نیازمند ضرورتهایی است که بخشی از آن بحث معافیتهای مالیاتی و تسهیلگری در حوزه گمرکی است و امیدواریم با تدابیر دولت، این تسهیلات مجددا احیا شوند.
کبیری بیان کرد: با توسعه گردشگری در کیش از یک سو و توسعه اقتصاد دریامحور از سوی دیگر، کشور میتواند به یک منبع درآمد ارزی پایدار برسد. همانطور که با یک برنامه کوتاه طی سه ماه توانستیم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۰ درصد رشد در بخش گردشگری خارجی ایجاد کنیم، با برنامهریزی درست، در سالهای آینده میتوانیم رقیبی جدی برای کشورهای منطقه شویم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: اضافه شدن پس کرانه آفتاب و چارک به منطقه آزاد کیش میتواند تحول بزرگی در بحث لجستیک، حملونقل و گردشگری جزیره کیش ایجاد کند.
دیدگاهتان را بنویسید