در همایش اینترنت و آینده ایران که در وزارت ارتباطات در حال برگزاری است، احسان چیتساز، معاون وزیر ارتباطات؛ رضا الفتنسب، رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی؛ امیر سیاح، سرپرست معاونت اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی؛ حامد بیدی، مدیرعامل پلتفرم کارزار و کتایون سپهری، موسس شتابدهنده منش، به «اقتصاد دیجیتال و آینده ایران» پرداختند.
در پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران» از مجموعه نشستهای «اینترنت و آینده ایران»، بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، از وضعیت نگرانکننده امنیت سایبری کشور و شدت حملات سازمانیافته دیجیتال علیه زیرساختهای ارتباطی کشور سخن گفت.
محمد کشوری، مدیر اندیشکده طیف، در ادامه پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران، گفت:« سیاستهای فیلترینگ و محدودیت، شبکه را در برابر حملات سایبری آسیبپذیرتر کردهاند.»
آرین اقبال، پژوهشگر شبکه و برنامهنویس در پنل تخصصی «فناوری، امنیت و آینده ایران» گفت:«مقابله با فیلترشکنها سیاستی شکستخورده است. پافشاری بر آن، تنها باعث زامبی شدن کاربران، آلودگی شبکه و تضعیف امنیت ملی میشود. راهحل، بازبینی در سیاستها و بازگشت به حکمرانی علمی و مبتنی بر تخصص است، نه تداوم محدودسازی و پاککردن صورتمسئله.»
در ادامه پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران» که در جریان نشست «اینترنت و آینده ایران» برگزار شد، بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با تأکید بر ضرورت آسیبشناسی دقیق وضعیت فعلی کشور در حوزه امنیت سایبری، به مجموعهای از چالشهای ساختاری اشاره کرد که مانع شکلگیری یک سیاست امنیتی کارآمد در ایران شدهاند.
در بخش دیگری از پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران»، محمد کشوری، مدیر اندیشکده طیف، با تأکید بر ناکارآمدی رویکردهای قدیمی در مواجهه با تهدیدات سایبری، از نیاز به پارادایم جدید امنیتی در کشور سخن گفت.
آرین اقبال، پژوهشگر شبکه و برنامهنویس در پنل تخصصی «فناوری، امنیت و آینده ایران» گفت:«از دهه ۷۰ تاکنون، تخریب تدریجی اکوسیستم فناوری اطلاعات کشور مشهود است.»
دیدگاهتان را بنویسید