دوشنبه / ۵ خرداد / ۱۴۰۴ Monday / 26 May / 2025
×

اتریوم (ETH) در سال‌های اخیر توسط حامیانش به «نفت دیجیتال» تشبیه شده است؛ مفهومی که نقش حیاتی آن را در اقتصاد رمزارزها نشان می‌دهد، اما این تشبیه به‌طور کامل دقیق نیست.

چرا اتریوم را «نفت دیجیتال» می‌نامند؟/ بررسی نقش کلیدی ETH در آینده بلاکچین
  • کد نوشته: 21200
  • ۵ خرداد
  • 1 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از رمزارز نیوز، ویوک رامن، هم‌بنیان‌گذار شرکت اترالایز (Etheralize)، در ژانویه پروژه‌ای را برای معرفی اتریوم به بازار وال‌استریت آغاز کرد که شامل آموزش، بازاریابی و ترویج این شبکه است.

    رامن می‌گوید همان‌طور که بیت‌کوین به‌خاطر محدودیت عرضه به «طلای دیجیتال» معروف شده، اتریوم هم به‌دلیل کاربرد گسترده‌اش در انجام تراکنش‌ها و قراردادهای هوشمند، مانند سوخت اکوسیستم عمل می‌کند.

    اما برخلاف نفت که با افزایش تقاضا تولیدش بیشتر می‌شود، عرضه اتریوم سالانه فقط تا سقف ۱.۵ درصد افزایش می‌یابد. همچنین بخشی از کارمزد تراکنش‌ها در اتریوم سوزانده می‌شود که باعث کاهش عرضه آن می‌گردد.

    دنی رایان، هم‌بنیان‌گذار دیگر اترالایز، اشاره می‌کند که این مدل عرضه، قابلیت پیش‌بینی بالایی دارد. تفاوت مهم دیگر این است که نفت بازدهی ندارد، اما اتریوم استیک‌شده سالانه حدود ۳ درصد بازدهی ارائه می‌کند.

    با رشد توکنیزه‌سازی دارایی‌های دنیای واقعی مانند سهام و اوراق قرضه، موسسات مالی ممکن است بیش از پیش به استفاده از بلاکچین اتریوم روی بیاورند؛ روندی که می‌تواند تحت تأثیر سیاست‌های دونالد ترامپ قرار گیرد.

    هم‌اکنون شرکت‌هایی مانند بلک‌راک (BlackRock) و فرانکلین تمپلتون (Franklin Templeton) صندوق‌هایی بر بستر اتریوم توکنیزه کرده‌اند.

    رامن معتقد است اگر دارایی‌های جهانی توسط نهادهای مختلف به شکل توکن درآیند، تنها دارایی بی‌طرفی که می‌تواند همه را به هم متصل کند، اتریوم خواهد بود و این دقیقاً همان نقشی است که نفت در اقتصاد جهانی ایفا می‌کند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *