به گزارش زوم ارز، پاکستان یک جلسه امنیتی با فوکوس بر فناوری blockchain و هوش مصنوعی برگزار کرد و این جلسه به منظور بحث و تبادل نظر درباره تنظیم صنعت رمزنگاری این کشور برگزار شد. این رویداد جزو اقداماتی بود که پاکستان برای توسعه و تقویت حضور خود به عنوان مرکز منطقهای فعال در زمینههای blockchain […]
به گزارش زوم ارز، پاکستان یک جلسه امنیتی با فوکوس بر فناوری blockchain و هوش مصنوعی برگزار کرد و این جلسه به منظور بحث و تبادل نظر درباره تنظیم صنعت رمزنگاری این کشور برگزار شد. این رویداد جزو اقداماتی بود که پاکستان برای توسعه و تقویت حضور خود به عنوان مرکز منطقهای فعال در زمینههای blockchain و هوش مصنوعی انجام داد.
به علاوه، جزئی از یک استراتژی بزرگتر برای کنترل انرژی جوان و مازاد در جامعه، اتخاذ ابزار مالی دیجیتال و گسترش آن به عنوان یک ابزار برای تحول اقتصادی میباشد.
در جلسه ارتقاء داده شده در ستاد ارتش، مارشال آسیم مویریر و بلال بن ساکیب، که به ترتیب رئیس کارکنان ارتش و مدیر اجرایی شورای رمزنگاری پاکستان (PCC) بودند، به بحث درباره پتانسیل فنآوریهای نوظهور، از جمله blockchain، cryptocurrency و هوش مصنوعی، با تمرکز بر توانش جوانان و تقویت اعتماد به نفس اقتصادی آنان پرداختند.
در این جلسه، بن ساکیب، مدیر اجرایی PCC، بیان کرد که امور مالی دیجیتال و فرصتهای بسیار زیادی را به کشور ارائه میدهد و نه تهدید. ساکیب در آن جلسه اظهار کرد: “[PCC] واقعیت دارد چرا که جوانان ما آرزو دارند در میزان فناوری جهانی نقش داشته باشند.”
این جلسه به منظور ارتقای قابلیتهای نظارتی بر فناوریهای نوظهور در کشور در نظر گرفته شده است و هدف آن، تلاش برای تسریع در این فرآیند میباشد.
وزارت دارایی اعلام کرد که روز چهارشنبه، ادارهای به نام داراییهای دیجیتال پاکستان (PDAA) تأسیس شده است. این اداره مسئولیت نظارت، مدیریت زیرساختهای blockchain و تنظیم داراییهای دیجیتال در کشور را بر عهده دارد. این اقدام یک گام مهم به سوی رسمیتبخشی به یک بازار است که حجم معاملات سالیانه آن بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار تخمین زده شده است.
به گفته وزیر دارایی محمد اورگانزب، PDAA مسئول ایجاد یک اکوسیستم امن، نوآورانه و گسترده است که میتواند داراییهای دیجیتالی را در خود جای دهد. او همچنین افزود که این اقدام به اطمینان میانجامد که پاکستان با سایر رهبران منطقهای در زمینه مقررات مالی دیجیتال و blockchain، رتبه برتری داشته باشد.
وی همچنین اظهار کرد که این طرح باعث سهولت در شناسایی داراییهای عمومی و بدهی دولت میشود، معدنکاری بیتکوین با استفاده از انرژی بخش زیادی از برق تنظیم میشود و برای سرمایهگذاران جهانی فراهممیآورد شفافیت قانونی.
این بیان ما را به این نکته هدایت میکند که کشور به سمت یک الگوی توسعه فناورانه در حال تغییر میرود. به دلیل اینکه حدود ۷۰٪ از جمعیت ۲۴۰ میلیون نفری پاکستان زیر ۳۰ سال است، این کشور یکی از مناسبترین مکانها برای بروز دیجیتالی شدن است. پاکستان جزو پنج کشور برتر جهان است که از رمزنگاری بهره میبرد.
علاوه بر این، این کشور به عنوان سومین بازار بزرگ فریلنسر جهان شناخته شده و هر سال بیش از ۵۰،۰۰۰ فارغ التحصیل رشته فناوری اطلاعات به نیروی کار آن اضافه میشوند.
در این جلسه، Saqib درباره ابتکارات اخیر PCC با رهبری نظامی، از جمله دسترسی جهانی با بنیانگذار Binance و مدیرعامل سابق Changpeng Zhao گفت. او همچنین نکاتی را در خصوص سوءاستفادههای این ابتکار با World Liberty Financial، یک بستر غیرمتمرکز که ارتباطی با رئیسجمهور ایالات متحده دونالد ترامپ داشت، مطرح کرد.
او همچنین در جلسه اخیر سیاست جوانان، تأکید کرد که انتقال نیروی کار با فناوری اطلاعات به راه حلهای مقیاسپذیری مبنی بر blockchain و زیرساختهای هوش مصنوعی امری حیاتی است که این گروه با آن در حال بررسی میباشد.
برخی از سیاستهای ملی که مورد بررسی قرار میگیرند، شامل تخصیص انرژی بیشتر به سکوهای ماینینگ بیتکوین و مراکز داده است. این جلسه قبل از حضور سقیب در کنفرانس بیتکوین ۲۰۲۵ در لاس وگاس برگزار شد، جایی که او قرار است در کنار سایر فردهای تأثیرگذار نظیر جیدی ونس، معاون رئیسجمهور ایالات متحده، و دونالد ترامپ جونیور صحبت کند.
دیدگاهتان را بنویسید