سه شنبه / ۱۲ فروردین / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 April / 2025
×

با گسترش خریدوفروش آنلاین طلا، نگرانی‌هایی درباره شفافیت این معاملات و امکان سوءاستفاده‌های مالی مطرح شده است. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از نبود نظارت جدی بر این حوزه، تأکید کرد که فروشندگان آنلاین طلا باید موجودی واقعی خود را به‌طور رسمی اثبات کنند. وی هشدار داد که در صورت ادامه این روند، ممکن است اتفاقات مشابه کلاهبرداری‌های گذشته تکرار شود. هم‌زمان، او بر لزوم ایجاد راهکارهای جایگزین برای حفظ ارزش دارایی‌های مردم، مانند تجارت ریالی با افغانستان و توسعه صندوق‌های پروژه‌ای، تأکید کرد.

طلاهای بدون پشتوانه در سایت‌ های فروش آنلاین | مجلس به ماجرا ورود کرد
  • کد نوشته: 10259
  • ۱۰ فروردین
  • 5 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: سایت‌هایی که ادعا می‌کنند و طلا به فروش می‌رسانند باید ما به ازایش طلا داشته باشند و یک مرکز قانونی و رسمی آن را تائید و بر آن نظارت کند. این‌که خودشان اعلام می‌کنند ما طلا داریم، قابل اطمینان نیست و نگران این هستیم دوباره یک سوءاستفاده‌هایی مانند سوءاستفاده‌های قبلی رخ دهد.

    جعفرقادری، درباره فروش آنلاین طلا و اینکه نگرانی‌های در این زمینه وجود دارد که مانند برخی از موارد مشابه مردم سرمایه‌های خودشان را از دست بدهند، گفت: متاسفانه اقدامی که وزارت صمت انجام داده است و در حقیقت نظارت جدی هم روی آن انجام نمی‌شود، بخش عمده‌اش خالی فروشی است.
     
    این عضو کمیسیون اقتصادی خاطرنشان کرد: به عبارت دیگر ما به ازای آن چیزی که می‌فروشند، طلا ندارند. آنچه که روی می‌دهد باید تحت نظارت و کنترل مرکز مبادلات بانک مرکزی باشد.
    طلا-دلار-بورس
     
    وی تاکید کرد: سایت‌هایی که ادعا می‌کنند و طلا به فروش می‌رسانند باید ما به ازایش طلا داشته باشند و یک مرکز قانونی و رسمی آن را تائید و بر آن نظارت کند. این‌که خودشان اعلام می‌کنند ما طلا داریم، قابل اطمینان نیست و نگران این هستیم دوباره یک سوءاستفاده‌هایی مانند سوءاستفاده‌های قبلی رخ دهد.
     
    قادری درباره این که باتوجه به شرایط اقتصادی کشور مردم برای این‌که ارزش سرمایه‌شان با کم شدن ارزش ریال کم نشود رو به چنین اقداماتی برای ثبات سرمایه خودشان می‌آوردند، بیان کرد: مردم حق دارند و بحثی که با رئیس کل بانک مرکزی و معاونین وزارت اقتصاد و خارجه داشتیم این است که چندین کار را باید انجام دهیم. پیمان سپاری برای صنایع دستی را حذف کنیم، تجارت خارجی با افغانستان را ریالی کنیم و امکان سپرده‌گذاری ارزی فراهم کنیم و از همه مهم‌تر صندوق پروژ‌ه‌ها را راه بیندازیم تا مردم  به سرمایه‌گذاری در این حوزه ورود کنند.برای این متن یک لید خوب و چنتا تیتر خیلی جذاب بگو

    کانال تلگرام گسترش نیوز

    اینستاگرم گسترش نیوز


    منبع:

    ایلنا



    کدخبر:
    ۳۴۹۸۱۸


    خبرنگار گسترش

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *